Update 16.Februar.2013 

Dobrodosli u Mustapic
 
Od Juce 7 Februara je Mustapic nesto cistiji
Bravo Aco
 
 
Projekat Asfaltiranja svih Sokaka u Mustapicu

Dragi moji Mestani sela Mustapic!!!

Koristim priliku da vas obavestim da je pokrenuta Incijativa asfaltiranja svih sokaka u selu Mustapicu. Upravo sam dobio prve Informacije od Ace Piste i po prvim Informacijama bi nam bilo potrebno da se slozimo i da svi zajedno pomognemo ovaj Projekat. Otprilike bi nam trebalo oko 500 Evra po domacinstvu da bi se ovaj Projekt uspesno zavrsio. Naravno je sve na dobrovoljnoj bazi i bilo bi dobro da se slozimo oko toga.

Ja licno Apelujem na presednistvo sela da se vodi kontrola ko je kolko dao i da se sve to ovde n Sajtu istakne a ne sutra da bude evo ja sam toliko dao a onaj nije dao nista.

Ja sam licno  zato i da se zapise kad neko namerno nece da pomogne.

Ja sam i za to da se zapise ako neko nije trenutno u mogucnosti da pomogne toliko koliko je potrebno, da se zapise koliko je mogao pomoci i da ce kad bude mogo vise da, da se sve lepo aktualizira da se znaju tacni podaci.

Vreme je da jednom stavimo prst na celo i kazemo sebi da ako se mi ne slozimo, sigurno nece doci neko iz Beograda, Novog Sada ili Nisa da nam asfaltira sokake.

Isto tako bih zamolio ACU PISTU da pomogne oko Evidencije i celog projekta i da se zahvalim za vec uradjeni Projekat oko ciscenja sa strane Puta u celom Mustapicu po glavnim ulicama i sokacima.

Molim vas da pomognete da ovim doprinesemo da nasa deca imaju bolje sutra. Ako mi pomognemo u tome dovoljno onda mozda i dozivimo da se i nasa deca okupaju u Peku kao sto smo nekad mi to radili bez toga da postoji strah od kojekakve bolesti.

Neznam je se iko seca onih ludih Logorskih Vatri(B'lsch, Privegj) kad smo svi zajedno trcali po tuluzinu i granje i nismo se pitali a jel otisao i ONAJ isto da donese.

Dok je bila sloga imali smo i Bioskop u selu i Bilijard i stoni Tenis Turnire i susreti sela i da ne nabrajam sta smo sve imali.

Sada imamo samo jos Turnir u malom Fudbalu i nista vise.

Zeleo bi da se sada svi zapitamo kojim putem zelimo da idemo u bolje Sutra ili jos losije od ovoga sto sada imamo. Mi sada imamo puno vise neko sto smo imali pre tridesetak godina ali smo duhovno puno sirmasniji nego sto smo tada bili jer neznao iskoristiti t dobro i d njega napraviti vise.

Veliki Pozdrav od mene i uskoro ce biti vise Infomacija...


 

Nasi Sponzori

Kontakt Melem

 

[ Vrh strane ]


Freeware

Kursna Lista:

1xValuta=xxDinara

 

REKLAMA:

Internet Krstarica - Srbija i Crna Gora (Jugoslavija) - Serbia and Montenegro (Yugoslavia)

 

 

 

 

   

 

© Copyright MUSTAPIC.NET 2006